Nieuw programma: Surprise #LikeMe

Dit jaar zou het derde seizoen van #LikeMe uitkomen maar door de coronamaatregelen konden de opnames niet doorgaan. Uitstel is geen afstel, al moeten de Ketnetters nog even geduld uitoefenen. In afwachting hebben Caro, Vince, Camille, Yemi, Maria en Scott niet stil gezeten. Vanochtend onthulden ze in Kingsize Live een hele grote verrassing: in het grootste geheim hebben ze een gloednieuw programma opgenomen. Ze hebben hun krachten gebundeld en gaan in 10 afleveringen enkele van hun grootste fans verrassen.

"2020 was voor niemand echt een fantastisch jaar, onze optredens werden gecanceld, concerten verplaatst, onze opnames uitgesteld,… Maar wat we nog erger vinden is dat we onze fans extra geduld hebben moeten vragen voor de release van ons langverwachte derde seizoen. Dat geduld wilden we graag belonen met een verrassing van formaat. Een programma met extra veel liefde bedoeld om alle Vlaamse huiskamers te verwarmen in deze bijzonder tijden."
-De cast van #LikeMe

In Surprise #LikeMe volgt de ene verrassing de andere op: van een fashion make-over met Camille tot een dagje karten met Vince & Scott. De cast van #LikeMe gaat zelfs een dagje de handen uit de mouwen steken op een boerderij en een Ketnetter verrassen tijdens een ziekenhuiscontrole. Elke verrassing zorgt voor onvergetelijke en vaak ontroerende momenten.

Surprise #LikeMe: elke zondag om 8u10 op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.